Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βράβευση Γιώργου Πατούλη από την Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών

Για την συμβολή του στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό των λαϊκών αγορών, βραβεύτηκε από την Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών ο Γ. Πατούλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΠΟΣΠΛΑ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο πρόεδρος  Δημήτρης Μουλιάτος βράβευσε τον Περιφερειάρχη Αττικής και τους υπουργούς Ανάπτυξης και Εσωτερικών, Α. Γεωργιάδη και Μ. Βορίδη αντίστοιχα για την συμβολή τους στον εκσυγχρονισμό και την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών.

Ο Δ. Μουλιάτος αναφερόμενος στον ρόλο του Περιφερειάρχη στο εγχείρημα της αναμόρφωσης της λειτουργίας των λαϊκών αγορών είπε μεταξύ άλλων:

«Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει είναι πάντα με σύνεση, δικαιοσύνη, ευαισθησία, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα με μεγάλη αγάπη. Ο κ. Πατούλης στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μας για την ικανοποίηση του αιτήματός μας για την ίδρυση του νομικού προσώπου με δηλώσεις παρεμβάσεις και πράξεις, ευχαριστούμε τον ίδιο, τους συνεργάτες του Στ. Μελά και Χ. Μπασβαντίδη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που είναι συνεχώς και έμπρακτα δίπλα μας».

Από την πλευρά του ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τους παραγωγούς και πωλητές των λαϊκών αγορών καθώς κατάφεραν κάτω από δύσκολες συγκυρίες όπως η πανδημία να στηρίξουν έμπρακτα την ελληνική κοινωνία, λέγοντας. «Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η περίοδος της πανδημίας, αλλά και τώρα, που βοηθούν έμπρακτα στη συγκέντρωση τροφίμων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Χαίρομαι ιδιαίτερα αγαπητέ πρόεδρε και αγαπητά μέλη της ομοσπονδίας καθώς δεν είστε μόνο παραγωγοί και πωλητές, αλλά είστε πρώτα άνθρωποι και αυτό το αποδεικνύετε συνεχώς με τις πράξεις σας. Είμαστε κοντά σας κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο. Κεντρική Διοίκηση και τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στενά για να μεταβούμε σε ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας των λαϊκών αγορών».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Π. Μαρινάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γ. Δημόπουλος, η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Σ. Κυπραίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμης, οι Δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Ιλίου Ν. Ζενέτος, Αιγάλεω Γ. Γκίκας, Αγίων Αναργύρων Καματερού Στ. Τσίρμπας, Χαϊδαρίου Ευαγ. Ντηνιακός, ο πρώην υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης, οι Βουλευτές  Χ .Θεοχάρης και Γ. Λοβέρδος, η π. Αντιπεριφερειάρχης Δ. Νάνου, ο Γραμματέας του Οργανωτικού της ΝΔ Σ. Κονταδάκης, οι Μ. Αποστολάκη και Μ. Καρχιμάκης ως εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, ο εντεταλμένος για θέματα Λαϊκών και Υπ. Αγορών Στ. Μελάς, ο Αντιπρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ν. Γρέντζελος, ο Προϊστάμενος τη διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών  της Περιφέρειας Χ. Πασβαντίδης, ο Νομικός Εκπρόσωπος της ΠΟΣΠΛΑ Β. Καπερνάρος, ο Πολιτευτής ΝΔ Δ. Καλογερόπουλος, κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ