Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντιμέτωποι με την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων βουλευτών δημοτικές Αρχές και παρατάξεις

Σε συνθήκες προεκλογικής πίεσης θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν οι δήμαρχοι, αλλά και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο Νότιο τομέα της Αθήνας, μετά την ολοκλήρωση της λίστας των υποψηφίων των κομμάτων που θα διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Ήδη, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχει καταρτίσει τις λίστες με τους υποψηφίους του στην εκλογική περιφέρεια των Νοτίων Προαστίων, οι οποίοι έχουν ριχτεί στην Μάχη καταδεικνύοντας όσα θεωρούν ως κακώς κείμενα, παραλείψεις, ή μεθοδεύεις.

Αυτά, βέβαια, δεν απευθύνονται μόνο στην κεντρική κυβέρνηση, αλλά ο αντίκτυπός τους διαμορφώνει απόψεις και αναφορικά με το έργο των κατά τόπους δημοτικών Αρχών, δεδομένου ότι είναι οι πλησιέστερες στους πολίτες.

Υπό αυτό το καθεστώς, παρά το γεγονός ότι οι δημοτικές παρατάξεις ακόμη δεν έχουν εντείνει την δραστηριότητά τους για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, δημιουργεί πίεση στις διοικούσες Αρχές των δήμων να τρέξουν τα έργα και τις δράσεις που έχουν προγραμματίσει, ικανοποιώντας, ταυτόχρονα τις απαιτήσεις των δημοτών τους.

Σε κάθε περίπτωση οι τοπικοί άρχοντες το αμέσως προσεχές διάστημα θα κληθούν να απαντούν στις προτάσεις των υποψηφίων βουλευτών για την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ