Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με ευχές για υγεία και ευημερία η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ

Την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 τα Α’ και Β’ ΚΑΠΗ Καισαριανής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, παρουσία της δημοτικής αρχής, των όλων των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων παρατάξεων, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των αντιδημάρχων, των εντεταλμένων συμβούλων, δημοτικών σύμβουλων, εκπρόσωπων των φορέων της πόλης και βεβαίως πλήθος κόσμου. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, εφημέριος Πατήρ Μιχαήλ.

Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, με ευχές για υγεία και ευημερία για το νέο έτος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισαν οι δύο κοινωνικοί λειτουργοί του A’ και Β’ ΚΑΠΗ, κα Μάγδα Μαρούδα και κύριος Βαγγέλης Τόμπρας, διεξήχθη απονομή τιμητικών πλακετών σε παλαιά αλλά και εξαιρετικά ενεργά μέλη των δύο ΚΑΠΗ.

Δώρο για το φλουρί ήταν το επετειακό πακέτο των γραμματοσήμων, το οποίο εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ, το 2022, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, αφιερωμένο στους 4 πρώτους αστικούς προσφυγικούς συνοικισμούς. Επιπλέον το Α’ ΚΑΠΗ χάρισε μία διήμερη εκδρομή και το Β’ ΚΑΠΗ μία μονοήμερη σε ένα τυχερό μέλος έκαστο.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ισότητας & Προαγωγής της Υγείας, κος Γιώργος Φασκιώτης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, εξέφρασε τη χαρά του για το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στη μικρή αυτή γιορτή για την έναρξη του νέου έτους και τη μεγάλη του ικανοποίηση για την από κοινού διοργάνωση των δύο ΚΑΠΗ.

«Το «μαζί ενωμένοι» γνωρίζετε πολύ καλά ότι μας χαρακτηρίζει και σαν πρόσωπα αλλά και σαν ομάδα αυτής της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Χρήστο Βοσκόπουλο. Αποτελείτε ένα σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας μας, από εσάς μαθαίνουμε, αποκτούμε γνώσεις και εμπειρίες, είστε απαραίτητοι στη ζωή μας».

«Ως διοίκηση, στον Δήμο Καισαριανής και φυσικά με τις οδηγίες του Δημάρχου μας, μεριμνούμε, έτσι ώστε τα ΚΑΠΗ να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορείτε να συμμετέχετε σε αξιόλογες και δημιουργικές δραστηριότητες. Μη ξεχνάμε ότι δοκιμαστικάμε όλοι σκληρά τα χρόνια του κορωνοϊού, όμως με την καλή θέληση, την αλληλεγγύη, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και κυρίως την αγάπη, τα καταφέραμε!»

«Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι αναβαθμίσαμε μέρος του εξοπλισμού των ΚΑΠΗ μέσω χορηγιών, όπως πλυντήριο ρούχων, εξεταστικά κρεββάτια τα οποία ήταν άνω των 30 ετών. Πραγματοποιήσαμε διανομή μηχανισμών μέτρησης σακχάρου ποσότητας περίπου 50 τεμαχίων ανά ΚΑΠΗ και διατέθηκαν οξύμετρα & πιεσόμετρα σε κάθε δομή».

«Εύχομαι χρόνια πολλά, χρόνια καλά, καλή χρονιά σε όλες και σε όλους με υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας. «Σας ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας».

Όλες οι ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ