Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εγκαινιάστηκε ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου Μοσχάτου

Στα αθλητικά σωματεία της πόλης για την διεξαγωγή αγώνων υπό τις συνθήκες ασφαλείας και που απαιτούνται, παραδόθηκε και τυπικά το γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου, μετά και από την τελετή εγκαινίων του νέου τεχνητού χλοοτάπητα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των δύο πιλότων που χάθηκαν πρόωρα και άδικα, τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αναβαθμίζει συστηματικά τις αθλητικές του εγκαταστάσεις στα 3 γήπεδα ποδοσφαίρου και στα 3 κλειστά γυμναστήρια που έχει. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας αποδεικνύεται με την άνθηση των ακαδημιών των ομάδων που φιλοξενούνται στα αθλήματα και στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση του αγιασμού παραβρέθηκαν:  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Γιάννης Μπαλάφας, ο πρώην  υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστος Θεοδωρόπουλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές   ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανος Ξεκαλάκης και Παύλος Χρηστίδης, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και οι:  Μαρία Τσέλιου και Δώρα Παπαδάκη καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Νίκος Παπάζογλου.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το  φιλικό παιχνίδι των παιδιών των ακαδημιών του ποδοσφαίρου της ΑΕΜ και της Αναγέννησης Μοσχάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ