Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρία μεγάλα έργα μεταμορφώνουν την πόλη

Τρία μεγάλα τεχνικά έργα, τα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί, πρόκειται να «μεταμορφώσουν» το Παλαιό Φάληρο την επόμενη τριετία. Αυτά είναι το εμβληματικό «στρογγυλό» κτίριο Φλοίσβου, ο υπόγειος χώρος στάθμευσης με τον οποίο θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα parking της πόλης, και το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης.

Τα παραπάνω ανέφερε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου στον κατάμεστο από εργαζομένους και υπαλλήλους, Πολυχώρο του Δημαρχείου της πόλης.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με την ευλογία και την ευχή του πατρός Αθανασίου, παρουσία του βουλευτή Νότιου Τομέα Β3 Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος συγκινημένος, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Δήμου για τη διαχρονική προσφορά τους.

Ο κ. Φωστηρόπουλος, αρχικά ευχαρίστησε θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, «οι οποίοι καταβάλλουν καθημερινά τεράστια προσπάθεια, για να εξυπηρετήσουν και να βελτιώσουν τη ζωή των συμπολιτών μας», τονίζοντας απευθυνόμενος στους παρόντες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, ότι “με τη στήριξή σας καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια της πανδημίας να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών, διατηρώντας παράλληλα τις υπηρεσίες του Δήμου σε υψηλό επίπεδο, να προχωρήσουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό του οργανισμού μας και να σχεδιάσουμε, αλλά και να υλοποιήσουμε έργα και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν το Παλαιό Φάληρο».

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στις διακρίσεις και στις βραβεύσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «που αποδεικνύουν την πανελλήνια, καθώς και διεθνή επιβράβευση-αναγνώριση του Δημοτικού Έργου», για να τονίσει: «Παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία ο προϋπολογισμός του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έχει αυξηθεί, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων και πηγών προς όφελος της πόλης μας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του βιβλίου της πόλης στους συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους της μεγάλης οικογένειας του Δήμου Π. Φαλήρου, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινούν νέα επιδοτούμενα σεμινάρια σε Άλιμο, Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ