Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοπή πίτας με απολογισμό έργου στον Ταύρο

Αθρόα ήταν η συμμετοχή των πολιτών που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της κοινότητας του Ταύρου, που πραγματοποιήθηκε στα Σφαγεία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία του ΚΑΠΗ Ταύρου και ακολούθησε η ευχολόγηση της πίτας από τον αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Ραφαήλ. Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου ζήτησε από όλους να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των δύο πιλότων που χάθηκαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους: τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη. Η ομιλία του Δημάρχου εστίασε τόσο στο δύσκολο διεθνές περιβάλλον όσο και στο σημαντικό έργο που συντελείται στην πόλη μας σε όλα τα πεδία με ιδιαίτερη αναφορά στα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή στον Ταύρο.

Ιδιαίτερη θετική εντύπωση δημιούργησαν οι βραβεύσεις από το Δήμαρχο Μοσχάτου- Ταύρου σε πρόσωπα και φορείς που έχουν προσφέρει ή και συνεχίζουν να προσφέρουν ουσιαστικό έργο και επιτυχίες στα σημαντικότερα πεδία δράσης όπως είναι ο εθελοντισμός, ο τομέας της υγείας και ο τομέας του αθλητισμού. Επίσης, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις-χορηγοί  για τη πολύτιμη συνεισφορά τους στο σημαντικό έργο και στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι των κομμάτων, φορέων, τοπικοί παράγοντες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικού και Κοινοτικοί Σύμβουλοι από όλε στις παρατάξεις.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Παρόλα τα άσχημα καιρικά φαινόμενα η εκδήλωση της κοπής της πίτας στα π. Σφαγεία στον Ταύρο ήταν ιδιαίτερα “ζεστή” με την αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους χορηγούς μας, τους οποίους τιμήσαμε για τη σημαντική συνδρομή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου.

Όλοι οι σύμβουλοι, δημοτικοί και κοινοτικοί, και εγώ προσωπικά είμαστε για μία ακόμη φορά χαρούμενοι γιατί ως οικοδεσπότες υποδεχθήκαμε εκπροσώπους της πολιτείας, εκπροσώπους φορέων της πόλης και συμπολίτες, σε ένα ενωτικό κλίμα για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που συντελείται στον Δήμο μας».

Όλες οι ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ