Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Προσφορά αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Συγκινητική και ενδεικτική των αισθημάτων αλληλεγγύης και ανθρωπιάς ήταν η προσέλευση και η προσφορά των κατοίκων της Γλυφάδας που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της δημοτικής Αρχής για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη των θυμάτων του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

 Από τα πρώτες ημέρες, οι προσφορές γέμισαν δύο μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα με βασικά είδη που θα αποσταλούν το συντομότερο στις πληγείσες περιοχές.

Η πρώτη φάση της εκστρατείας του Δήμου Γλυφάδας, ολοκληρώθηκε και συνεχίζεται με την συμμετοχή στην εκστρατεία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα είδη στον χώρο του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του Διασχολικού Κέντρου.

“Η στιγμή της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης, της έμπρακτης βοήθειας. Δίνουμε όλοι για μια ακόμα φορά ένα συγκινητικό παρών και ήδη χιλιάδες είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας έχουν συγκεντρωθεί, μετά το κάλεσμα που απευθύναμε”, τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: “Το ανθρωπιστικό δράμα που εξελίσσεται μας έχει συγκλονίσει βαθιά. Η πρώτη αποστολή θα φύγει άμεσα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για να φτάσει γρήγορα στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των ειδών θα συνεχιστεί και αύριο, Παρασκευή, αλλά και τη Δευτέρα στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (είσοδος από Αρχιμήδους 9, κλειστό γήπεδο μπάσκετ) από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την ΚΕΔΕ και την Περιφέρεια Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ