Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου

Την ερχόμενη Κυριακή από την οδό Αλεξάνδρου αρχίζουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που έχει προετοιμάσει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Οι εκδηλώσεις που θα απλωθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, περιλαμβάνουν πλούσιο πρόγραμμα με την συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και εντυπωσιακά σόου και πολλές εκπλήξεις, που θα συναρπάσουν και θα παρασύρουν κατοίκους, δημότες και επισκέπτες της πόλης, σε ένα μοναδικό καρναβαλικό  ξεφάντωμα.

Το «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023» του Π. Φαλήρου, που όπως κάθε χρόνο έχει στο επίκεντρο της αποκριάτικης φιέστας τα Φαληριωτάκια, τους μαθητές των σχολείων της πόλης και τη νεολαία, που θα κάνουν και την παραδοσιακή μαθητική παρέλαση, ενώ πρώτο θα είναι το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν, η ομάδα του Jerry Egharevba που θα ξεσηκώσει στο πέρασμά της, τους θεατές, ταξιδεύοντάς τους σε ένα ασταμάτητο χορευτικό κέφι, κλόουν, ξυλοπόδαροι, ο DJ  Alex De Leon, Βραζιλιάνες χορεύτριες και ο Τόνι Σφήνος.

Η επόμενη Αποκριάτικη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Ελάτε να ξεφαντώσουμε με χορό και παιχνίδια και με το Βασιλιά Καρνάβαλο, σε ένα νέο πάρτι που θα απογειώσει το κέφι και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα και θα κλείσει με τα αλευρομουτζουρώματα, διασκεδάζοντας τους λιλιπούτειους φίλους.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τα Κούλουμα την Καθαρή δευτέρα

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου  Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους Δημότες να συμμετάσχουν,  αφήνοντας  τις έννοιες και τα προβλήματα στην άκρη και να ξεφαντώσουν στους καρναβαλικούς ρυθμούς με τα πολλά δρώμενα, τα παραδοσιακά έθιμα, τους χορούς, και τα πάρτι, που περιλαμβάνει ο κύκλος εκδηλώσεων «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των μαθητών και της νεολαίας μας: «Καρναβάλι σημαίνει κυρίως λαμπερά παιδικά χαμόγελα! Τα παιδιά, οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας και η νεολαία της, είναι οι βασιλιάδες της Αποκριάς και φέτος στο Δήμο μας. Είναι μια ευκαιρία για τους Φαληριώτες να κατέβουν στο δρόμο, να συντονιστούν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν. Μικρούς και μεγάλους, σας περιμένουμε όλους στην παρέα μας, σε εκδηλώσεις και πάρτι στις πλατείες και τις φαληριώτικες γειτονιές, για παιχνίδι και ατέλειωτη διασκέδαση».

Όλες οι ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ