Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τετ α τετ δημάρχου με τον Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, καθώς και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Παναγιώτη Καρούμπαλη με τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Η επίσκεψη του δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα εκτός του εθιμοτυπικού της χαρακτήρα, ήταν και ουσιαστική, καθώς ακολούθησε συζήτηση με  θέματα που σχετίζονται σε ότι αφορά  τη συνεργασία του Δήμου με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην πολύχρονη γνωριμία του με τον νέο Ειδικό Γραμματέα καθώς και στην εμπειρία του και την επιστημονική του γνώση για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συναντήθηκα με τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, τον οποίον και συνεχάρην για την ανάληψη των καθηκόντων του. Συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων, που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αφορούν τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι άριστος γνώστης των ζητημάτων της Αυτοδιοίκησης, έχοντας υπηρετήσει και τους δύο βαθμούς της, ως περιφερειακός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος και ως δήμαρχος. Κατά τη συνάντηση εργασίας μας, διαπίστωσα πως αποτελεί κοινή μας πεποίθηση ότι Δήμοι και Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια πλευρά, με κύριο μέλημα την ωφέλεια των πολιτών σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον».

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ