Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καθαρή εντολή στις εκλογές ζήτησε από τους δημότες του ο Α. Κονδύλης

Και τυπικά ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής «Αγαπώ τον Άλιμο», της οποίας ηγείται, ζήτησε από τους δημότες να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις εκλογές του Οκτώβρη.

Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της θεατρικής σκηνής Κάρολος Κούν, ο Α. Κονδύλης είπε χαρακτηριστικά “μαζί με την κακής ποιότητας αντιπολίτευση αποτελούν τους εχθρούς μας στην πορεία μας προς την κάλπη”.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη σημαντική βελτίωση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου: Μείωση των χρεών κατά 56%, αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων και προϋπολογισμός ρεκόρ για το 2023 που θα φτάσει τα 75 εκ. ευρώ. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην καθαριότητα της πόλης και στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, ευχαριστώντας τους πολίτες για τη συμβολή τους.

Ακόμη, αναφερόμενος στο πρόγραμμα της δημοτικής Αρχής, μίλησε για τα έργα που έρχονται να αλλάξουν την εικόνα του Αλίμου: Το ποδηλατόδρομο που θα ξεκινάει από τον σταθμό του μετρό και θα καταλήγει στην παραλία, το νέο δημαρχείο που θα κατασκευαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση για τους δημότες.

Να σημειωθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και θα εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πληρώνει ο δήμος σε νοίκια. Επίσης, αναφέρθηκε στους δύο νέους παιδικούς σταθμούς, στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στην πράσινη πολιτιστική διαδρομή από τον λόφο της Αγίας Άννης και το σύνολο των έργων και παρεμβάσεων που θα αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια στο προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης.

Ο δήμαρχος Αλίμου δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα 40 στρέμματα, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού που αποδόθηκαν στον δήμο και πρόκειται να δημιουργηθούν πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές, τα έργα ανάπλασης στη μαρίνα Αλίμου που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι και την αξιοποίηση της μεγάλης έκτασης στο κτήμα Τραχώνων.

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ