Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δίπλα στους νέους που αγωνίζονται κατά των εξαρτήσεων ο Β. Θώδας

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου (ΚΕΠΧΕΟ) για την κοπή της βασιλόπιτας, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, έδωσε το παρόν ο δήμαρχος Ζωγράφου Β. Θώδας.

Ο κ.Θώδας εξήρε το έργο που επιτελεί στο Κέντρο το επιστημονικό προσωπικό, το οποίο αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης Κοινωνιολόγο Εμμανουήλ Καρυστιναίο, την κοινωνική ψυχολόγο Μαρία Μαμιδάκη και την κοινωνική λειτουργό Βάνα Καρασιώτου, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου του ΚΕΠΧΕΟ και Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καππή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θοδωρής Μετικαρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Κρανιώτης, ο Γεν. Γραμματέας του ΚΕΠΧΕΟ Βασίλειος Λάππας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης» Φώτης Νταουντάκης, διευθυντές δημοτικών σχολείων, γονείς μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία παρακολουθούν τα διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου, αλλά και η Πρόεδρος των κέντρων πρόληψης «Αργώ» και εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Γεωργία Πίσπα.

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ