Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νέα νταλίκα μεταφοράς απορριμμάτων στον Δήμο

Η ριζική αναβάθμιση του στόλου οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Καισαριανής συνεχίζεται.

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμος παρέλαβε τη νέα νταλίκα μεταφοράς απορριμμάτων. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η νέα νταλίκα προστίθεται στο στόλο των άλλων δύο, τις οποίες η Δημοτική αρχή επισκεύασε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, το Σεπτέμβριο του 2019.

Ο Δήμος Καισαριανής από το Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα έχει προμηθευτεί 2 νέα απορριμματοφόρα κι ένα καφέ απορριμματοφόρο για την περισυλλογή βιοαποβλήτων. Έχει επίσης επισκευάσει και το απορριμματοφόρο ανακύκλωσης.

Στο χώρο των συνεργείων ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης, παρέλαβαν επίσης το ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι το οποίο θα εξυπηρετήσει ανάγκες μεταφοράς του προσωπικού της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος αλλά και της Τεχνικής, εντός του Πάρκου του Σκοπευτηρίου, για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού και επισκευών.

Η αγορά του ηλεκτροκίνητου βοηθητικού οχήματος εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα αναβάθμισης και προστασίας του πάρκου και του Μνημείου των Εκτελεσθέντων το οποίο περιλαμβάνει:

1. Τον καθαρισμό του Μνημείου και του περιβάλλοντα χώρου από Graffiti και tagging και την επικάλυψη με Graffiti Guard υλικού

2. Την προμήθεια του Ηλεκτρικού οχήματος

3. Την προμήθεια συστήματος ασφαλείας και επίβλεψης του Μνημείου (κάμερες ασφαλείας κλπ)

4. Την προμήθεια ηχητικού εξοπλισμού (για τις εκδηλώσεις του Δήμου που αφορούν το Μνημείο, όπως αυτές τις Πρωτομαγιάς)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ