Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Στυλιανός Βαμβακούσης νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας ορίστηκε από τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Στυλιανός Βαμβακούσης, μετά την παραίτηση του Αναστάσιου Στεφανόπουλου.

Ο κ. Βαμβακούσης ορίστηκε σε αυτή τη θέση, χωρίς αντιμισθία, μέχρι τις 31-12-2023 με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμός και έλεγχος όλων των λειτουργιών του Τμήματος Υγείας & Πρόνοιας.

2. Τέλεση πολιτικών γάμων.

Δήλωση του Αναστάσιου Σοφιανόπουλου

Μετά από μία ευδόκιμη και παραγωγική θητεία, αποχωρώ από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, έτοιμος να υπηρετήσω την παράταξη ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ και το Δήμο Αγίου Δημητρίου, από όποια θέση μου ζητηθεί, αλλά και συνεχίζοντας ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα τοπικής οικονομίας και του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Ευχαριστώ τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες δημοτικούς/ές συμβούλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη δημιουργική συνεργασία που είχαμε καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Είμαι βέβαιος ότι το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, όπως το έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με ποικίλες υποστηρικτικές δράσεις.
Η παράταξή μας, αρραγής, ενωμένη, δυνατή και ανανεωμένη συνεχίζει ακούραστα την προσπάθειά της για την πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Οδηγίες για τη ψήφο των ετεροδημοτών στον τόπο διαμονής τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ