Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Με την μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας και την συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών έκλεισε τις εκδηλώσεις για την Αποκριά και γιόρτασε τα κούλουμα ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου την Καθαρή Δευτέρα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου – Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο.

Από τις 11.00 το πρωί η πλατεία γέμισε με κόσμο που επέλεξε να περάσει εκεί την Καθαρά Δευτέρα, απολαμβάνοντας παραδοσιακά εδέσματα και κεράσματα από τον Δήμο, ενώ ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου καλωσόρισε τον κόσμο και έδωσε το έναυσμα για τη συναυλία με τη Γλυκερίας. Η γνωστή τραγουδίστρια με τον Χάρη Μακρή και την Χριστίνα Γαλιάτσου διασκέδασαν τον κόσμο με ένα πρόγραμμα που είχε επιμεληθεί ο Στέλιος Φωτιάδης και που περιλάμβανε πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μία φορά οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο μαζί με την Γλυκερία και τους συνεργάτες της, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα που κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό. Με χορό και τραγούδι, όλοι μία παρέα, γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα Κούλουμα και τη λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων, δίνοντας ήδη ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Αύριο το απόγευμα, όλοι οι συμμετέχοντες και τα πληρώματα του καρναβαλιού θα παραστούν στην τελετή απονομής των βραβείων, στο πολιτιστικό Κέντρο ‘Θεόδωρος Αγγελόπουλος’ στο Μοσχάτο».

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ