Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών των οικονομικά ευάλωτων πολιτών, μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου της πόλης, συγκεντρώνει ο Δήμος Γλυφάδας το ερχόμενο Σάββατο, 4 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Εμπορικό Κέντρο «Galleria» (Αγγ. Μεταξά 21).

Ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» προχωρεί σε άλλη μία κοινωνική δράση προσφοράς και αλληλεγγύης, με τη βοήθεια και τη στήριξη των κατοίκων της πόλης μας. «Προσπαθούμε καθημερινά να μη λείπει τίποτα από τους συμπολίτες μας, να μπορούν όλοι να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες και όσο χρειάζονται τη βοήθειά μας θα είμαστε κοντά τους. Η ανταπόκριση από τους Γλυφαδιώτες σε όλες μας τις δράσεις είναι συγκινητική.

Αυτό το Σάββατο, μαζί με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” που είναι σταθερός σύμμαχός μας στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών των συμπολιτών μας, συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό και σας καλούμε να προσφέρετε όσοι και όσο μπορείτε, όπως κάνετε κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις», τονίζει στο κάλεσμά του για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Τη δράση συντονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ