Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Συγκινητική ανταπόκριση στην έκτακτη αιμοδοσία

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες αίματος για τους τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία υπήρξε κυριολεκτικά συγκινητική, καθώς προσήλθαν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» μόνο την πρώτη μέρα πάνω από 250 αιμοδότες.

«Για ακόμη μια φορά, με αφορμή ένα τραγικό γεγονός, ο Δήμος μας έστειλε άλλο ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης», δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε «… τους συμπολίτες μας, και όχι μόνο, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν αίμα, ενισχύοντας τη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Ηλιούπολης και της Πολιτείας, για τη συγκέντρωση αίματος, για τους τραυματίες της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη», καθώς και «…όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση της αιμοδοσίας». Δεσμεύθηκε ότι «… θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε αίμα και να βοηθάμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας».

Η προσφορά αίματος συνεχίζεται. Όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να προσέρχονται στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς» (Λ. Μεσογείων 154), καθημερινά 8:30 π.μ. – 18:00 μ.μ. και Σαββατοκύριακο 8:30 π.μ. – 14:00 μ.μ..

Διαβάστε επίσης: Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τριήμερο εθνικό πένθος – Αυξάνονται οι νεκροί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ