Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιδρυτική εκδήλωση της παράταξης: «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη»

Την πρώτη του επίσημη προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», Δημήτρης Ευαγγέλου που παρουσίασε το πρόγραμμά του για την πόλη και άφησε αιχμές προς την δημοτική Αρχή.

Η ιδρυτική εκδήλωση της παράταξης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων της Ηλιούπολης που έδωσαν το παρόν προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και να γνωρίσουν τα στελέχη του Συνδυασμού.

Τόσο ο ίδιος ο Δημήτρης Ευαγγέλου, όσο και ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου που παρουσίασε την εκδήλωση, αναφέρθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, εκφράζοντας την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο κ. Δημήτρης Ευαγγέλου κατά την ομιλία του παρουσίασε στους δημότες που βρέθηκαν στο αναψυκτήριο, τους βασικούς άξονες των προτάσεων του για την πόλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», αναφέρθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, εστιάζοντας κυρίως στα ζητήματα πρασίνου, καθαριότητας και οδοφωτισμού.

Επίσης, για τον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού, ο κ. Ευαγγέλου παρουσίασε μια σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις για τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και πολιτισμού καθώς και αναβάθμισης των ήδη υπαρχόντων.

Στην ομιλία του ο κ. Ευαγγέλου δεν παρέλειψε να στραφεί και κατά της δημοτικής Αρχής τονίζοντας. «Δεν γίνεται να ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα που διοικούν την πόλη εδώ και 10 χρόνια». «Η σημερινή διοίκηση δεν τόλμησε να κάνει αλλαγές που είναι αναγκαίες για την πόλη».

Τέλος, παρουσίασε τους 35 υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του λέγοντας: «Εάν πιστεύετε πως η πόλη μας μπορεί να αλλάξει, σας καλώ στο πλευρό μας», ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους δημότες στις γειτονιές της πόλης.

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ