Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Δρόμοι Ελεύθεροι» – 3ος Αγώνας Δρόμου από τον Δήμο

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει για τρίτη φορά αγώνα δρόμου, μέσα στην πόλη, υπό τον τίτλο «Δρόμοι Ελεύθεροι».

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση τα προηγούμενα χρόνια (και δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε τα δύο τελευταία εξαιτίας της πανδημίας) ο Δήμος θεσμοθετεί την πρωτοβουλία αυτή, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών πολιτών, οι οποίοι μέσα από τη συμμετοχή τους γνώρισαν μια άλλη όψη του Βύρωνα με δρόμους ελεύθερους, χωρίς αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, «είναι χαρά μας να διοργανώνουμε για τρίτη φορά τον Αγώνα “Δρόμοι Ελεύθεροι” στους δρόμους της πόλης μας σε συνεργασία με τη το γυμναστικό σύλλογο Νίκη Βύρωνα, σε μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό και τη νεολαία της πόλης μας. Σε αυτό τον αγώνα δρόμου δεν έχει σημασία η ηλικία. Από τα νήπια ως τους ενήλικες, όλοι έχουν θέση και την ευκαιρία να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν και να αισθανθούν τη χαρά που δίνει ο αθλητισμός. Στο πλαίσιο αυτό ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα άτομα με προβλήματα όρασης, που τρέχουν σε αγώνες με τη βοήθεια των συνοδών τους! Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε μαζί μας, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στην καρδιά του Βύρωνα!»

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:30 π.μ., από το Πάρκο Καραολή & Δημητρίου (Δημαρχείο Βύρωνα). Θα προηγηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής (9:00 – 10:00 στο σημείο εκκίνησης).

Κατηγορίες και αγωνίσματα για αγόρια και κορίτσια

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε επίσης: Εκδήλωση του Δήμου για την Ημέρα της Γυναίκας

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ