Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στέλιος Μαμαλάκης: «Το μόνο μας πολιτικό στίγμα είναι ο Αγ. Δημήτριος!»

Η δημιουργία ισχυρού εμπορικού κέντρου και η απόδοση αναπτυξιακού χαρακτήρα στην πόλη αποτελούν τους βασικότερους στόχους του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μέλλον» και υποψηφίου δημάρχου Αγίου Δημητρίου Στέλιου Μαμαλάκη, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Ποιο είναι το κέντρο του Αγίου Δημητρίου; Με στεναχωρούσε όλα αυτά τα χρόνια η διαμορφωμένη κατάσταση… δηλώνω παρών γιατί κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν στην πόλη μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμαλάκης.

Ο ίδιος εστίασε την κριτική του, τόσο στα σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και την έλλειψη χώρων στάθμευσης, όσο και στην καθημερινότητα των πολιτών (καθαριότητα, πράσινο και ηλεκτοροφωτισμός).

«Η δημοτική αρχή επέλεξε τον μοναδικό κεντρικό οδικό άξονα της πόλης, την Αγίου Δημητρίου, να την μετατρέψει σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας. Πουθενά παγκοσμίως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε σκωπτικά ο Στέλιος Μαμαλάκης κληθείς να σχολιάσει την ανάπλαση της λεωφόρου Αγ. Δημητρίου.

Επιπροσθέτως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αγ. Δημητρίου και Γ.Γ. της Παγκρήτιας Ένωσης αναφέρθηκε στην ανάπλαση του Ασυρμάτου, υπογραμμίζοντας πως παράλληλα θα πρέπει να ξεκινήσει από τώρα ένας ανένδοτος αγώνας διεκδίκησης όρων για την οριστική απόδοση του χώρου στον δήμο…

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Στέλιου Μαμαλάκη στο παρακάτω link:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ