Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Άρωμα» υποψηφιότητας Θ. Βαμβίνη μέσω του «Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης»

Ως… πρόβα καθόδου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για το αξίωμα του δημάρχου μεταφράζεται η εκδήλωση του Θανάση Βαμβίνη ο οποίος, το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό αναψυκτήριο του άλσους «Δ. Κιντής», κήρυξε και επίσημα την έναρξη λειτουργίας του «Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης».

Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός γραμματέας χωρικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, δηλώνοντας υποστηρικτής της νέας αυτής προσπάθειας.

Αν και επίσημα, ο Θ. Βαμβίνης δεν ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος, εντούτοις, από όλους τους ομιλητές αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα κατέβει στις εκλογές διεκδικώντας την δημαρχία.

Μάλιστα και η ομιλία του είχε προεκλογικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη η πόλη να αποκτήσει ταυτότητα και αποτελεσματικότητα, καθώς και να αλλάξει σελίδα, παρουσιάζοντας δέσμη προτάσεων για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ