Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Αγώνα «Δρόμοι Ελεύθεροι»

Με πρωτοφανή συμμετοχή που ξεπέρασε τους 720 αθλητές όλων των ηλικιών και υπερδιπλάσιους θεατές σκορπίζοντας αισιοδοξία, αγάπη για την πόλη και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πολλά χαμόγελα από τους συμμετέχοντες, έγινε την Κυριακή, ο 3ος Αγώνας «Δρόμοι Ελεύθεροι 2023» από τον Δήμο Βύρωνα.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης,«ήταν μία μεγάλη γιορτή και μια υποδειγματική διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα με τεράστια συμμετοχή, ρυθμό και παλμό. Η άνευ προηγουμένου συμμετοχή, μας γεμίζει με αισιοδοξία ύστερα από τα χρόνια της πανδημίας και αποδεικνύει την ανάγκη των πολιτών για μία πόλη φιλική, προσβάσιμη, με προτεραιότητα στον πολίτη και όχι στο αυτοκίνητο, που αποτελεί και το δικό μας όραμα».

Στον αγώνα συμμετείχαν και βραβεύθηκαν ο τυφλός παραολυμπιονίκης Στέργιος Σιούτης με τον συνοδό του Παύλο Διακουμάκο, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους έδωσαν ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Στη διοργάνωση συνέβαλε τα μέγιστα ο Δημήτρης Παππάς τεχνικός σύμβουλος της «Νίκης Βύρωνα» και η Eθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Δήμου Βύρωνα, ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα» Χρήστος Γώγος.
Στον αγώνα παρέστησαν ακόμα: οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κόκκαλης, Μιχάλης Καραγιάννης, Κώστας Αγγέλης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Λεμονιά Κλωνάρη και Θέμης Τέγος, ο Μίλτος Μπαντής επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», ο Βαγγέλης Γείτονας Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα», οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάνος Τριγάζης, Διονύσης Βώβος, Ιουλία Κιούπη, Γιώργος Ντόβολος, Νεκτάριος Αποστολάκης και Βασίλης Καλύβας. Το παρών έδωσαν τέλος, τα μέλη της επιτροπής αθλητισμού Νίκος Ραμαντάνης, Γιάννης Τέγας, Γιώργος Γκαρμπουνώφ και Χρυσούλα Αποστόλου.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μαθητών

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ