Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Μπουλέντ Τανίκ προσκεκλημένος του δημάρχου Καισαριανής

Με πρόσκληση του δημάρχου Καισαριανής Χρήστου Βοσκόπουλου, επισκέπτεται την Αθήνα τις επόμενες ημέρες ο πρώην δήμαρχος της συνοικίας Τσάνκαγια της Άγκυρας, Μπουλέντ Τάνικ, πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης για την Ειρήνη και Επικοινωνία στο Αιγαίο (APCA), με έδρα την Σμύρνη.

Κατά την επίσκεψή του ο Μπουλέντ Τάνικ θα έχει συναντήσεις με αντιπροσωπείες των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής, προκειμένου να μεταφέρει προτάσεις του Δημάρχου Σμύρνης, Τουνς Σογιέρ, για την ανάπτυξη της συνεργασίας των τριών δήμων, η οποία εγκαινιάστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2022, με την υπογραφή κοινής Διακήρυξης Φιλίας και Συνεργασία κατά την εκεί επίσκεψη των δημάρχων Βύρωνα και Καισαριανής.

Ο πρώην δήμαρχος του κεντρικού δήμου της Άγκυρας, που σήμερα διαμένει στη Φώκαια και λειτουργεί ως σύμβουλος του δημάρχου Σμύρνης, θα λάβει μέρος και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση απονομής του Βραβείου Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης 2023», που συνδιοργανώνει το Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ) φέτος με τον Δήμο Καισαριανής.

Βραβείο Ειρήνης Νίκος Νικηφορίδης 2023

Η εκδήλωση απονομής του Βραβείου Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης 2023», πραγματοποιείται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Κλαζομενών), τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου, στις 19:00.

Θα τιμηθούν:

– Η Κίνηση “Συνύπαρξη της Λέσβου” για την εξαιρετική της δράση υπέρ των μεταναστών και προσφύγων καθώς και της φιλίας με τον λαό της Τουρκίας.

– Ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος, εκ των ιδρυτών και Γενικός Γραμματέας του “Συνδέσμου Νέων Μπέρτραντ Ράσελ για τον Πυρηνικό Αφοπλισμό”, με τη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ίδρυση της Κίνησης και της πρώτης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

Διαβάστε επίσης: Η Φεμινιστική ομάδα της Καισαριανής από το παρελθόν στο μέλλον

Eιδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ