Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στα άκρα η διαμάχη Δήμου – επιχειρηματιών για το παραλιακό κομμάτι

Στα άκρα έχει φθάσει η διαμάχη του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη με μερίδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό κομμάτι της πόλης.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Κονδύλης, ένα γνωστό all day bar, έχει καταπατήσει χώρο του Δήμου και με τραπεζοκαθίσματα και με χώρο πάρκινγκ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, κατόπιν εντολής του δημάρχου, ξήλωσαν με κομπρεσέρ εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην παραλία με στόχο να επανέλθουν στους δημότες οι χώροι αυτοί για τους οποίους έχει κερδίσει – όπως επισημαίνει ο κ. Κονδύλης – και ασφαλιστικά μέτρα.

Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας φωνάζει την Αστυνομία και κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες.

«Έρχεται κάθε μέρα η αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του Δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα. «Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την αστυνομία», τονίζει ο κ. Κονδύλης, και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες «ακόμα κι αν μας κάνει κάθε μέρα μήνυση ο επιχειρηματίας».

Όπως αναφέρει, ο χώρος που είναι καταπατημένος είναι πάνω από ένα στρέμμα.

Στο βίντεο που έχει αναρτήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δηλώνει:

«Καμαρώστε την Ελλάδα του 2023 μετά τα Τέμπη. Ο Δήμος κάνει νόμιμες εργασίες σε δημοτικό κοινόχρηστο χώρο με νόμιμη άδεια, και επειδή έτσι θέλει ένας καταπατητής, επίδοξος καταπατητής ιδιώτης, φωνάζει την αστυνομία και η αστυνομία αντί να τον “μπαγλαρώσει” σταματάει τον Δήμο. Και παίρνει τους μεροκαματιάρηδες εργάτες του Δήμου, ενώ εκτελούν τη νόμιμη υπηρεσία τους, στο αστυνομικό τμήμα σαν να είναι κοινοί εγκληματίες».

Διαβάστε επίσης: Συμφέροντα της παραλιακής καταγγέλλει ο Ανδρέας Κονδύλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ