Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Με εμπειρίες και δώρα επέστρεψε από Σερβία αντιπροσωπία του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες, νέες διδακτικές μεθόδους και δώρα επέστρεψαν από το Ποζάρεβατς της Σερβίας τα μέλη της αντιπροσωπίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, αποτελούμενη από τον διευθυντή, Γρηγόριο Πολυχρονάκη, την υποδιευθύντρια, Γιούλη Γύφτουλα και τη Σοφία Τάτση.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου βρέθηκαν στο Ποζάρεβατς, στο πλαίσιο της 4ης κινητικότητας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus + Freedom to Learn 2, για το οποίο 5 σχολεία -3 Δημοτικά από την Ελλάδα, τη Μάλτα και την Ιταλία,1 Γυμνάσιο από τη Σερβία και ένα Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων της Βαρσοβίας στην Πολωνία- συνεργάζονται με θέμα τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί με τη συνάντηση 23 μαθητών και 17 εκπαιδευτικών στη Μάλτα τον Μάιο.

Στις… βαλίτσες της η αντιπροσωπεία από το 3ο Δημοτικό Σχολείο είχε επίσης και κάποια συμβολικά δώρα μαζί με ευχές από τον δήμαρχο του Ποζάρεβατς, Saša Pavlović και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Predraq Mijatović προς τον δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για τα δώρα και τους ζήτησε να μεταφέρουν τα συγχαρητήρια του σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Ιδρύεται νέος Συμβουλευτικός Σταθμός Άνοιας από τον Δήμο

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ