Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση βιβλίου της Ελισάβετ Μπαρμπαλιού

Απαντήσεις σε προβληματισμούς της σύγχρονης κοινωνίας και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από την οπτική των συναισθημάτων προσπαθεί να δώσει η συγγραφέας Ελισάβετ Μπαρμπαλιού μέσα απ’ το βιβλίο της «Γεννήθηκα στον Βορρά, μεγάλωσες στον Νότο», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πεδίο» και παρουσιάστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας.

Στην κατάμεστη αίθουσα, ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου, έχοντας μελετήσει τις αποτυπωμένες στο χαρτί σκέψεις της ψυχοθεραπεύτριας- συγγραφέως, χαιρέτησε την εκδήλωση και τοποθετήθηκε πάνω σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Επίσης στην εκδήλωση μίλησαν η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, ο εκπαιδευτικός Π.Ε. Μιχάλης Σκευοφύλακας, η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια – δραματοθεραπεύτρια Λουκία Αποστολίδου και η συγγραφέας του βιβλίου Ελισάβετ Μπαρμπαλιού.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αφορά στη σύνθετη αλλά και μοναδική σχέση η οποία αναπτύσσεται μεταξύ μάνας και κόρης. Ένα βιβλίο που μιλά για έναν κόσμο σε κρίση, για δυο γενιές αντιμέτωπες, που επιρρίπτουν ευθύνες αλλά και αναζητούν η μία το χέρι της άλλης, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν μπροστά. Συμφιλιωμένες.

«Δεν μας ταιριάζει η σιωπή στους δύσκολους καιρούς! O διαγενεακός διάλογος, ατομικά και συλλογικά, αποτελεί ένα καθοριστικό μέσο για να κατανοήσουμε καλύτερα το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον», τόνισε η συγγραφέας.

Διαβάστε επίσης: Τιμητική διάκριση για τη Γλυφάδα στον τομέα της ανακύκλωσης ρούχων 

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ