Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ναυτιλία και γκολφ “εν τη ενώσει” στο Glyfada Maritime Pro-Am

Αγωνιστική δράση και συγκινήσεις για τους λάτρεις και όχι μόνο του αθλήματος, θα προσφέρουν στο ιστορικό γήπεδο της Γλυφάδας το γκολφ και η ναυτιλία που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την διεξαγωγή του Το Glyfada Maritime Pro-Am που αποτελεί το πρώτο τουρνουά γκολφ pro-am για τη ναυτιλιακή κοινότητα.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Απριλίου με τη συμμετοχή επαγγελματιών και ερασιτεχνών γκολφέρ.

Συνολικά αναμένεται να λάβουν μέρος στους αγώνες πάνω από 70 αθλητές, γεγονός που σημαίνει ότι η διοργάνωση θα συγκεντρώσει και το διεθνές ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα οφέλη ενός τουρνουά pro-am είναι πολλαπλά καθώς προσφέρει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες αθλητές να αγωνιστούν και να μάθουν δίπλα σε έναν επαγγελματία, μειώνει την πίεση που μπορεί να έχει κάποιος παίκτης καθώς αγωνίζεται ο καθένας με το δικό του handicap, αναπτύσσει την ομαδικότητα, προσφέρει πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες και πάνω απ’ όλα τους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα κορυφαίο γήπεδο γκολφ.

Επίσης, η διοργάνωση του Glyfada Maritime Pro-Am θα συμβάλει στην ανάπτυξη των σχέσεων του γκολφ με τη ναυτιλία και στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού του Δήμου Γλυφάδας και της ευρύτερης περιοχής.

Το τουρνουά διοργανώνεται από τη Birdie Events και την ActiveMedia Group και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Η διοργάνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ