Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Σύννεφα» στην παράταξη του δημάρχου – Αποχωρεί ο αν. δήμαρχος

«Σύννεφα» έχουν σκεπάσει την παράταξη του δημάρχου Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιου Μπινίσκου.

Ο νυν αναπληρωτής δήμαρχος Νικόλαος Τσιλίφης εξέφρασε την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος, στις επερχόμενες εκλογές, απέναντι στον κ. Μπινίσκο.

Την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του κ. Τσιλίφη δήλωσαν τόσο οι μέχρι χθες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Γιάννης Τζιβελέκας και Αργυρώ Βογιατζόγλου , όσο και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπουρνελές, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την παράταξη του Γιώργου Δαουλάρη.

«Σήμερα είχαμε κάποιες εκπλήξεις, αναμενόμενες κατ’ εμέ βεβαίως, αλλά εδώ δεν είναι χώρος για να συζητήσουμε τα παραταξιακά μας, αλλά εν ευθέτω χρόνο θα απαντήσω», δήλωσε ο κ. Μπινίσκος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η αποχώρηση των τριών δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του δημάρχου είχε ως αποτέλεσμα την καταψήφιση του τελευταίου θέματος στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο εισηγήθηκε η αντιδήμαρχος Γεωργία Σκιαδοπούλου σχετικά με τα φιλοζωικά σωματεία. Επίσης, καταψήφισαν για πρώτη φορά και την τροποποίηση προϋπολογισμού.

Διαβάστε επίσης: Έντονες αντιδράσεις για το «κυβερνοπάρκο» στην ΠΥΡΚΑΛ

Ειδήσεις από Δάφνη και Υμηττό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ