Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνδικάτο Εργαζομένων: «Κενό γράμμα οι δηλώσεις της δημάρχου για τους συμβασιούχους»

Εναντίον της δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου καταφέρονται οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων α’ & β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας Αττικής, σχετικά με την εργασιακή σχέση εργαζομένων του Δήμου.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι «οι συνάδελφοι συμβασιούχοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου συνεχίζουν να είναι όμηροι των πολιτικών των κυβερνήσεων και της δημοτικής αρχής, εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε αποφάσεις του υπουργείου, της αποκεντρωμένης διοίκησης, της δημάρχου και της δημοτικής αρχής. Συνεχίζουν να δουλεύουν με το άγχος και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας».

Σημειώνουν ότι «… οι δηλώσεις και τα μεγάλα λόγια της Δημάρχου, αλλά ακόμα και η θετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σεπτέμβρη του 2022, ότι η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, αλλά θα “συμμορφωθεί” με την απόφαση της πρωτόδικης δίκης που μετέτρεπε τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου, όχι απλά αποδείχθηκαν κενό γράμμα, αλλά η δήμαρχος προχώρησε και δύο βήματα παρακάτω την έννοια της υποκρισίας. Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων μελών του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ», συνεχίζουν, «από τις 31-10-2022 είχε προχωρήσει σε αίτηση αναίρεσης καλώντας τους συναδέλφους να δικαστούν σε επίπεδο Αρείου Πάγου, δηλαδή στον ανώτατο βαθμό».

Δείτε την ανακοίνωση του Συνδικάτου.

Διαβάστε επίσης: Σύμβαση αορίστου χρόνου για 10 εργαζόμενους – Θετική δικαστική απόφαση

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ