Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Με επισημότητα οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια θα γιορτάσει και φέτος την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, που έχει ήδη σημαιοστολίσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα δημόσια κτίρια.

Αποδίδοντας τιμές στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν με κάθε επισημότητα και την συμμετοχή όλων των κατοίκων της πόλης.

Ο δήμαρχος Γ. Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους δημότες να παραστούν στις εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης που θα κορυφωθούν με την μαθητική παρέλαση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Γενικός σημαιοστολισμός του Δήμου

Φωταγώγηση Δημοσίων & Δημοτικών κτιρίων

Εορτασμός σε όλα τα σχολεία της πόλης και ομιλίες σε Δημόσιες Υπηρεσίες

 

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Ώρα 07:30 • Χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία των Ναών

Ώρα 09:45 • Άφιξη των σημαιών των Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου

Ώρα 10:00 • Προσέλευση του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην Εκκλησία

Ώρα 10:00 • Έναρξη της πανηγυρικής δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου

Ώρα 10:30 • Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τη Μαθήτρια του 4ου Γενικού Λυκείου Παλαιού Φαλήρου Ελευθερία Λουπάση

Ώρα 10:45 • Μετάβαση του Κλήρου, της Δημοτικής Αρχής, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των προσκεκλημένων στο χώρο του Μνημείου Πεσόντων Ηρώων (επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος)

Ώρα 10:50 • Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων (επί της Λεωφ. Ποσειδώνος) & Καταθέσεις στεφάνων από: Δημοτική Αρχή, Περιφέρεια Αττικής, Αστυνομική Αρχή, εκπροσώπους Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, εκπροσώπους των πολιτικών φορέων, εκπροσώπους των συλλογικών φορέων

 

Ώρα 11:00 • Μαθητική παρέλαση στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (από Νηρηίδων έως Άτλαντος) με την συμμετοχή των σχολείων της πόλης  και αθλητικών συλλόγων, πολιτιστικών φορέων και σωματείων του Παλαιού Φαλήρου

Μετά το πέρας της παρέλασης το χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Νέας Σμύρνης – Αγίου Δημητρίου – Παλαιού Φαλήρου «Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ» θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβου)

Συντονιστής Παρέλασης 25ης Μαρτίου: Μιχάλης Μιχαηλίδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικών Δομών

Διαβάστε επίσης: Δράσεις για την Τρίτη Ηλικία από τον Δήμο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ