Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πασχαλινό Παζάρι Ζ.Ε.Η: Τα ζώα δεν είναι δώρα!

Με αφορμή το Πασχαλινό Παζάρι που διοργανώνει η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης από 1-2 Απριλίου στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο, οι εθελοντές της Ζ.Ε.Η. στέλνουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δικό τους συγκινητικό μήνυμα για το παράνομο εμπόριο ζώων και το επικείμενο πασχαλινό Bazaar.

Aναλυτικά η ανάρτηση της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης στα social media

Τα ζώα δεν είναι δώρα!
Λέμε όχι! Όχι στα παπακια, στα κοτοπουλάκια, στα κουνελάκια, στα σκυλάκια, στα γατάκια. Των παράνομων πλανόδιων, των παράνομων αγγελιών, της λαικής, των παζαριών. Θέλει το παιδί, το ανήψι, το βαφτιστήρι ζωάκι? Πάρ’το και επισκεφθείτε μαζί τη φιλοζωική της περιοχής σας για να προσφέρετε λίγο χρόνο χαράς και φροντίδας στα αδέσποτα.

Θες να κάνεις δώρα;
Πασχαλινό Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. 1 και 2 Απριλίου. 1ο Γυμνάσιο Λύκειο, Γρ. Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη Αττικής (πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου). 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Κάνεις δώρα βοηθώντας τα αδέσποτα να έχουν μια καλύτερη ζωή.
www.zeil.gr

 

Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.
Στο παζάρι μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!
Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή ακόμα καλύτερα με όλους μαζί!

Φέρτε τα αγαπημένα μας υιοθετημένα να δούμε πως μεγάλωσαν, πως άλλαξαν, πως τα κακομαθαίνετε μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά!
Μεταξύ άλλων, στο παζάρι μας θα βρείτε:
-Πασχαλινά είδη & Λαμπάδες
-Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα
-Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι
-Κοσμήματα και ρούχα για εσάς
-Ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας
-Βιβλία & CD/DVD
-Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για την δράση του Σωματείου καθώς και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία.
Φορέστε το καλό σας χαμόγελο και ελάτε να μας βρείτε.
-Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων όπως περιλαίμια/οδηγούς, κουβέρτες/στρωσίδια, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια καθώς και τροφές, φάρμακα και είδη αποπαρασίτωσης.

Λεωφορεία 206, 212. Στάση “Γυμνάσιο”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής στο βόλεϊ ανδρών η ΓΣ Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ