Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κώστας Ασκούνης: «Να βγάλουμε την Καλλιθέα από το τέλμα…!»

«Έχουμε μια δημοτική αρχή 9 χρόνια, που δεν σχεδίασε, δεν υλοποίησε και δεν παρέδωσε κανένα απολύτως έργο υποδομής. Η πόλη πηγαίνει συνέχεια πίσω…», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Ασκούνης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο κ. Ασκούνης έκανε λόγο για μία κατάσταση απαξίωσης, τελμάτωσης και υποβάθμισης, που επικρατεί στην Καλλιθέα σε όλους σχεδόν τους τομείς, κάνοντας ορατή τη διαφορά πλέον με τους όμορους δήμους.

«Πάντα πίστευα στις μεγάλες συμμαχίες, πέρα και έξω από πολιτικές σκοπιμότητες. Και τώρα απευθύνω κάλεσμα για μια ευρεία συμμαχία, με ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο, προκειμένου να οδηγήσουμε την Καλλιθέα στην επόμενη 20ετία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Ασκούνης.

Ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή του Δημήτρη Κάρναβου, καθώς όπως είπε ουδέν έχει πράξει στα μείζονα προβλήματα της πόλης (κυκλοφοριακό, στάθμευση, καθαριότητα, φωτισμός, φαληρικός όρμος).

«Ως διοίκηση είχαμε στόχο να καταστήσουμε την Καλλιθέα μητροπολιτικό κέντρο των νοτίων προαστίων. Δυστυχώς, με την παρούσα δημοτική αρχή μετατρέπεται σε παρία», ήταν τα λόγια του κ. Ασκούνη.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κώστα Ασκούνη στο παρακάτω link:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ