Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ενθουσιασμένος ο κόσμος από τη Βραδιά ελληνικού κινηματογράφου

Τραγούδια- σταθμούς της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ. Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του μουσικού αφιερώματος που πλαισίωσε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα «Τα backstage του ελληνικού σινεμά», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άγκυρα.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν γνωστοί καλλιτέχνες με τη συνοδεία της 50μελούς φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Γλυφάδας.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου αναφερόμενος στην βραδιά είπε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας να φιλοξενούμε τέτοιες εκδηλώσεις στην πόλη μας, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Μάκη Δελαπόρτα για τη σπουδαία δουλειά που κάνει, είναι εξαιρετική η συνεργασία μας σε όλες τις περιπτώσεις», ενώ απένειμε στον Μάκη Δελαπόρτα αναμνηστική διάκριση.

Ο Μάκης Δελαπόρτας από την πλευρά του δήλωσε: «Η δουλειά μου αγγίζει μια χρυσή εποχή που όλοι αγαπήσαμε και όλοι νοσταλγούμε, αφορά καλλιτέχνες που έχουν γίνει ‘μυθικά’ πρόσωπα, γι αυτό και είναι τόσο μεγάλη και συγκινητική η αγάπη του κόσμου».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την οικονομική στήριξη του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά υπό τον πρόεδρό του Στέλιο Κουρουπάκη.

Την παρουσίαση και το πρόγραμμα προλόγισε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ τις μεγάλες επιτυχίες ερμήνευσαν οι τραγουδιστές: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μπέσσυ Αργυράκη, Φωτεινή Δάρρα, Κωνσταντίνα, Μέμος Μπεγνής και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Γλυφάδας, η οποία υπό τον έμπειρο μαέστρο Νίκο Καμπιώτη, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ενθουσιάζοντας το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια του ελληνικού σινεμά

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ