Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στήριξη για τους ευπαθείς πολίτες του Δήμου

Τρόφιμα, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης και Πασχαλινά γλυκά για τους ωφελουμένους στις κοινωνικές του δομές συγκεντρώνει ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Για την στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών της περιοχής, η δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθημερινής χρήσης, πασχαλινά γλυκίσματα και παιχνίδια.

Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνεται από την Τετάρτη 29 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, ως εξής:

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Καλώ τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τις κοινωνικές μας δομές ενόψει του Πάσχα, προσφέροντας, αναγκαία είδη, με αγάπη στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα σχολεία μας, οι φορείς της πόλης μας και όλοι μαζί, έχουμε ένα κοινό ‘στόχο ανθρωπιάς’. Να μη μείνει καμία οικογένεια, κανένας γείτονάς μας, κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς τα απαραίτητα αυτές τις ημέρες των εορτών του Πάσχα που πλησιάζουν. Είμαι σίγουρος ότι για άλλη μία φορά, θα σταθείτε αρωγοί μας σε αυτό τον αγώνα και θα προσφέρετε, ό,τι μπορεί ο καθένας, αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι!» Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ