Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εικαστική έκθεση του Αρχιτέκτονα Ταστάνη με υλικά που ξέβρασε η θάλασσα

Καλλιτεχνικές συνθέσεις και δημιουργίες με υλικά από το χτες που ξέβρασε η θάλασσα και συνδέουν τις ακτές της Αττικής με τα Ελληνικά πέλαγα και τις θάλασσες όλου του κόσμου, περιλαμβάνει η έκθεση του εικαστικού Τάσου Ταστάνη που παρουσιάζεται από τη δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αλίμου από τις 3 ως τις 25 Απριλίου.

Στο αέναο ταξίδι και αγώνα για ένα πιο δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο, στη νέα ατομική εικαστική του Αρχιτέκτονα Τάσου Ταστάνη, με τίτλο, τα έργα του παρουσιάζονται στην Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αλίμου.

Τα έργα της έκθεσης με τίτλο «ΚΑΡΝΑΓΙΑ» του Τάσου Ταστάνη συνθέτουν αντικείμενα και θαλασσοδαρμένα υλικά. Μαζεμένα σπαράγματα από παλιά καρνάγια και θάλασσες… σκουριά, αλμύρα, ξύλα, καρφιά, σχοινιά, δίχτυα, καραβόπανα. Υλικά που έρχονται από το χθες. Κάποτε συντρόφευαν ψαράδες και ναυτικούς στα καΐκια τους μέσα στη θάλασσα. Ξαναγεννιούνται, παίρνουν μορφή και ψυχή για να ταξιδέψουν στο σήμερα και στο αύριο, μαζί με τα δικά μας όνειρα, τις δικές μας ελπίδες, στα μακρινά ταξίδια του μυαλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ