Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Προεκλογική βόλτα του πρωθυπουργού στην αγορά

Την προσοχή των ψηφοφόρων και της Γλυφάδας να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο της χώρας, δεδομένου ότι ο κίνδυνος «τερατογέννεσης» την 22α Μαΐου, με Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη, είναι υπαρκτός, επέστησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στους συγκεντρωμένους: «άλλοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το πώς φαντάζονται την προοδευτική διακυβέρνηση που λένε. Την απάντηση θα την πάρουν στις κάλπες. Αυτοί που λένε ότι θα προκύψει κυβέρνηση στις 22 Μαΐου, πρέπει να μας πουν με ποιον θα συνεργαστούν. Είχα μιλήσει για το ενδεχόμενο πολιτικής τερατογένεσης με Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη. Το φαντάζεστε; Ο,τι και να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, το ενδεχόμενο μαθηματικά υπάρχει. Την επόμενη μέρα να υπάρχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση – και αυτό μόνο η ΝΔ μπορεί να τη διασφαλίσει».

Κατά την παραμονή του στην Γλυφάδα ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και εκπροσώπους φορέων απαντώντας σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων, υπενθυμίζοντας την κατάσταση της χώρας πριν μία τετραετία, ενώ επεσήμανε τους παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε μία διεθνή οικονομική αστάθεια.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων είπε: «Κύριε δήμαρχε, κύριοι δήμαρχοι, ευχαριστώ πάρα πολύ. Φίλες και φίλοι, νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, τι καταπληκτική υποδοχή εδώ στην πόλη μου στη Γλυφάδα. Εύχομαι να πλησιάσουμε τα ποσοστά του «καπετάνιου» της Γλυφάδας στις επόμενες εκλογές. Και στις 21 Μαΐου, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, γιορτάζει η Γλυφάδα, αλλά θα γιορτάζει και όλη η Ελλάδα τη μεγάλη μας νίκη, τη νίκη της παράταξής μας της Νέας Δημοκρατίας.

Και ναι, αγαπητέ μου δήμαρχε, έχεις δίκιο. Όταν ξεκινούμε μια μεγάλη μάχη θέλουμε να ερχόμαστε κατεξοχήν σε τόπους οι οποίοι μάς είναι ιδιαίτερα οικείοι. Συγκινήθηκα που θυμήθηκες ότι, όντως, εδώ στην εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης παντρεύτηκαν οι γονείς μου το 1953 και οι σχέσεις μας με τη Γλυφάδα είναι ιστορικές και χαίρομαι που υπό τη δική σου ηγεσία και την ηγεσία της ομάδας σου και με μία στενή συνεργασία με την Κυβέρνηση η Γλυφάδα ανθίζει, προκόβει, προς όφελος όλων των δημοτών της και των πολλών επισκεπτών της, γίνεται πραγματικά μια πόλη υπόδειγμα.

Έχεις δίκιο, φίλε δήμαρχε, ότι πράγματι αυτή την τετραετία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές φουρτούνες. Όταν μας εμπιστευθήκατε τον Ιούλιο του 2019, κανείς δεν περίμενε ότι η Κυβέρνησή μας θα καλείτο να αντιμετωπίσει τις περισσότερες κρίσεις από οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. Όμως, κρατήσαμε το τιμόνι σταθερό και η Ελλάδα, σήμερα, είναι πιο ισχυρή, είναι μια χώρα που αποπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη με μεγαλύτερο κύρος στο εξωτερικό από ό,τι το 2019».

Διαβάστε επίσης: Ενημερωτική εκδήλωση για την εμμηνόπαυση στη Γλυφάδα

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ