Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΚΚΕ: O Δ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αμμοχώστου

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Κόμματος στη βουλή, με αντιπροσωπεία του Δήμου Αμμοχώστου, αποτελούμενη από τον δήμαρχο Δρ. Σίμο Ιωάννου, τον αντιδήμαρχο Χρύσανθο Ζαννέττο, δημοτικούς συμβούλους και τη γραμματέα του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχε εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Αμμοχώστου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις βαριές συνέπειες της πολύχρονης κατοχής και του ανοίγματος της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, που προωθεί η τουρκική και τουρκοκυπριακή ηγεσία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταδίκασε την πολύχρονη τουρκική κατοχή στο 37% της Κύπρου, έκφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον κυπριακό λαό και εξέθεσε τις θέσεις του Κόμματος ενάντια σε κάθε είδους διχοτομικά σχέδια, για Κύπρο ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη, με μια και μόνη κυριαρχία, μια ιθαγένεια και διεθνή προσωπικότητα, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, εγγυητές και προστάτες, κοινή πατρίδα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ