Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Αναβατόριο και βατήρες για ΑμΕΑ στο κολυμβητήριο

Προσβάσιμο και στα άτομα με κινητικά προβλήματα είναι πλέον το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, μετά την τοποθέτηση του νέου ειδικού αναβατορίου και των οκτώ βατήρων διεθνών προδιαγραφών.

Με τις παρεμβάσεις αυτές από τον Δήμο και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου «Γρηγόρης Γρηγορίου», θα μπορούν να εξυπηρετούνται όλα τα παιδιά της πόλης και τα άτομα με αναπηρίες θα έχουν την δυνατότητα να ασκούνται με ασφάλεια, ενώ πληρούνται και οι προδιαγραφές, ώστε το Κολυμβητήριο να μπορεί να φιλοξενεί και διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης: «Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, δρομολογήσαμε και υλοποιούμε ό,τι παρεμβάσεις χρειάζονταν. Είχαμε ενισχύσει το Κολυμβητήριό μας με 8 βατήρες υψηλών προδιαγραφών με ιδίους πόρους το 2022 και προσθέσαμε τώρα άλλους 8 καινούριους, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα, στο πλαίσιο του ίδιους Προγράμματος, αποκτήσαμε νέο ειδικό αναβατόριο εξυπηρέτησης ΑμεΑ και αντικαταστήσαμε το υπάρχον χειροκίνητο. Σκοπός της δημοτικής Αρχής είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν τις συνθήκες μίας ευρωπαϊκής πόλης που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Στηρίζουμε τα ΑμεΑ και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Πασχαλινές δράσεις για όλα τα παιδιά από τον Δήμο

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ