Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Followgreen – Πράσινη Αποστολή: Παίξε και κέρδισε δώρα

Το Followgreen Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με την ανακύκλωση, προτείνοντάς τους ιδέες και λύσεις ώστε να μειώσουν τα απορρίμματά τους, αποκτώντας πιο οικολογικές συνήθειες, για ένα καλύτερο αύριο.

Λάβε μέρος στο Green Mission

«Λιγότερα απορρίμματα – Καλύτερη ζωή!»

Κέρδισε ένα κιτ φύτευσης

Για να πάρετε μέρος στην Πράσινη Αποστολή πηγαίνετε εδώ: www.followgreen.gr/moschato-tavros/mission/single/currnet

Κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ