Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπογραφές για να αποτραπεί το κλείσιμο του 6ου Νηπιαγωγείου

Υπογραφές συγκεντρώνουν οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης με αίτημα να μην κλείσει η σχολική δομή.

Ο κίνδυνος να μπει οριστικό λουκέτο στο σχολείο υφίσταται εδώ και πολύ καιρό. Τις τελευταίες ημέρες όμως, οπότε εκδόθηκε αρνητική δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει ο Δήμος Νέας Σμύρνης προκειμένου να αποτρέψει τη διαταγή έξωσης από τους – κατά το 1/3 – ιδιοκτήτες του οικοπέδου στο οποίο λειτουργεί το 6ο Νηπιαγωγείο, το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι το σχολείο κλείνει και κλείνει άμεσα. Αν δεν τα βρει ο δήμος με τον κληρονόμο του ενός τρίτου του οικοπέδου, τα παιδιά μας θα βρεθούν, όπως και εκατοντάδες άλλα, σε προκάτ», τονίζουν οι εκπρόσωποι των γονέων.

Οι γονείς των παιδιών ζητούν «να δοθεί τέλος στην ομηρία του καλύτερου νηπιαγωγείου της Νέας Σμύρνης, το μοναδικό με τμήμα ένταξης και με μια ομάδα κορυφαίων εκπαιδευτικών, κοινωνικού λειτουργού, ψυχολόγου ειδικής αγωγής, που με τόσο κόπο φτιάχτηκε».

Διαβάστε επίσης: 6ο Νηπιαγωγείο: «Τα παιδιά μας δεν είναι μπαλάκι στα χέρια κανενός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ