Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρωτομαγιά με λουλούδια, αυτοκίνητα αντίκες και… ροκ στον «Δρόμο των Ποιητών»

Ταξίδι στον χρόνο, μέσα από τις τετράτροχες “καλλονές”, τους ήχους των μηχανών και τον “χαρακτήρα” ρετρό αυτοκινήτων, θα έχουν την τύχη να κάνουν όσοι βρεθούν το πρωί της Πρωτομαγιάς, στο εμπορικό κέντρο στον «Δρόμο των Ποιητών» στο κέντρο της Γλυφάδας.

Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής συνδιοργανώνουν μια ανοιξιάτικη έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και άλλα ιστορικά οχήματα, η οποία πλαισιώνεται από συναυλία του γνωστού συγκροτήματος 1550, και τους ήχους του Λάκη Παπαδόπουλου.

Οι “ντίβες” της ασφάλτου των περασμένων δεκαετιών, θα είναι εκεί, για να τα θαυμάσουν όσοι κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση, ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Την Πρωτομαγιά ελάτε στο «Δρόμο των Ποιητών» -στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού μας- για να πιάσουμε το Μάη και να… ρίξουμε μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν! Στον Δήμο Γλυφάδας γιορτάζουμε και αυτή την Πρωτομαγιά με μια εκδήλωση που έγινε θεσμός, την ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων και μια μεγάλη συναυλία με το γνωστό ροκ συγκρότημα 1550 και τον αγαπημένο μας Λάκη Παπαδόπουλο στο «Δρόμο των Ποιητών». Μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής σας περιμένουμε από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, με δεκάδες σπάνια αυτοκίνητα αντίκες και πολλή μουσική. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΟΟΕ Αντώνη Θεοχάρη για τη διαχρονική και εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Σας περιμένουμε».

Λόγω της ημέρας, σε όσους παραβρεθούν θα διανεμηθούν 2.000 γλαστράκια με καλλωπιστικά φυτά.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη επετειακή συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου στις 28/4

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ