Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Εκδήλωση στις 29/4 ενόψει Πρωτομαγιάς

Με αφορμή της εργατική πρωτομαγιά, οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους και την Περιφέρεια να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 8.30μμ, στα γραφεία του Συνδικάτου στην Ηλιούπολη (Χρυσάφη 10). Θέμα της εκδήλωσης, «Οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου θα νικήσουν».

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία, έκθεση φωτογραφίας και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου υπενθυμίζουν ότι η 1η Μάη δεν είναι αργία, αλλά απεργία. «Φέτος η 1η Μάη μας βρίσκει μπροστά σε μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, στην Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία κ.λ.π. Οι εργαζόμενοι σε όλες αυτές τις χώρες βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα και διαδηλώνουν ενάντια στις αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων που κλιμακώνουν την επίθεση τους υπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Στην Ελλάδα με αφορμή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη εκατομμύρια λαού βγήκαν στους δρόμους του αγώνα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα», σημειώνουν.

Την Πρωτομαγιά, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11πμ στο Σύνταγμα και η προσυγκέντρωση του Συνδικάτου στις 10πμ στους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ συμμετοχής κομμάτων στις κάλπες της 21ης Μαΐου

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ