Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Το αδιαχώρητο στο Παλαιό Δημαρχείο για τον έλεγχο ακοής

Μεγάλη, όπως ήταν δεδομένο από την πρώτη ημέρα υποβολής αιτήσεων, ήταν η προσέλευση του κοινού για την δωρεάν εξέταση ακοής στο παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Οι προγραμματισμένες εξετάσεις σε άτομα ηλικίας από 60 ετών και άνω πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένους γιατρούς στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με την «Acoustica Medica».

Οι δημότες ενημερώθηκαν για τη σπουδαιότητα της έγκαιρης διερεύνησης τυχόν ύπαρξης πρώιμων ή και προχωρημένων παθήσεων της ακοής και ακολούθησε δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα και έλεγχος από παριστάμενο Ιατρό Ω.Ρ.Λ. Διενεργήθηκε επίσης σύντομο τεστ αξιολόγησης γνωστικών λειτουργιών από εξειδικευμένους Επαγγελματίες Υγείας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου μιλώντας για τις δράσεις διασφάλισης της υγείας των πολιτών τόνισε: «Οι δράσεις μας αυτές σκοπό έχουν να κάνουν πιο εύκολο τον ιατρικό έλεγχο γύρω από συνήθεις παθήσεις, φέρνουμε τους γιατρούς κοντά μας, στην πόλη μας και δίνουμε σε όλους το έναυσμα περαιτέρω ελέγχου, που είναι πολύτιμος για την υγεία μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την «Acoustica Medica» για τη συνεργασία μας, ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ και όσους ευαισθητοποιούνται και ανταποκρίνονται στις διοργανώσεις αυτές. Η σημερινή θα επαναληφθεί λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε».

Διαβάστε επίσης: Ευχαριστίες του Δήμου για το Πασχαλινό τραπέζι

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ