Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλα στο φως

Το «Όλα στο φως» του Ντέιβιντ Μπαλντάτσι, ενός από τους δημοφιλέστερους συγγραφείς παγκοσμίως, είναι η συγκλονιστική συνέχεια των bestsellers «Χωρίς έλεος» και «Ένα λεπτό ως τα μεσάνυχτα», με πρωταγωνίστρια την ειδική πράκτορα Άτλι Πάιν.

Η Άτλι δε σταμάτησε στιγμή να αναζητά την αδερφή της, τη Μέρσι, που έπεσε θύμα απαγωγής στην ηλικία των έξι ετών. Και τελικά, κάνει την πιο ευοίωνη ανακάλυψη –εξακριβώνει την ταυτότητα του απαγωγέα της αδερφής της.

Καθώς η Άτλι και η βοηθός της, η Κάρολ Μπλαμ, αγωνίζονται να εντοπίσουν τον ύποπτο, πέφτουν πάνω στον παλιό φίλο και συνεργάτη της Πάιν, τον πράκτορα Τζον Πούλερ, ο οποίος έχει στο μικροσκόπιο την οικογένεια του υπόπτου σχετικά με ένα άλλο έγκλημα.

Για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την τύχη της Μέρσι, η Πάιν και ο Πούλερ πρέπει να παραμερίσουν τα αλλεπάλληλα στρώματα απάτης, ψεμάτων και συγκάλυψης που στοχεύουν την ίδια την καρδιά της παγκόσμιας δημοκρατίας. Και όταν τελικά η αλήθεια βγαίνει στο φως, η Άτλι Πάιν νιώθει να συγκλονίζεται ως τα κατάβαθα της ψυχής της.

Εκδόσεις Bell

Σελίδες: 432

Τιμή: 11,90 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ