Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκδηλώσεις για όλους τον Μάιο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ως μήνας αφιερωμένος στο βιβλίο μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μάιος για την Γλυφάδα, στη δημοτική Βιβλιοθήκη της οποίας, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τον Δήμο, περισσότερα από 3.000 είναι τα βιβλία που προσέφεραν κάτοικοι και επισκέπτες για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης, στο πλαίσιο της δράσης που διοργανώθηκε από την δημοτική Αρχή και το «Όλοι μαζί Μπορούμε», ενώ βιβλία θα διατεθούν τόσο στα ΚΑΠΗ της πόλης, όσο και στα σχολεία.

Η δημοτική βιβλιοθήκη Γλυφάδας, η οποία στεγάζεται εδώ και τρία χρόνια στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, διαθέτει αναγνωστήριο 20 θέσεων, 15.000 τόμους βιβλίων και 35 τίτλους περιοδικών, έχει 6.150 μέλη και λειτουργεί ως δανειστική.

Ο εμπλουτισμός και η ανανέωση του προγράμματος και των εκδηλώσεων της συνεχίζονται αδιάκοπα προσφέροντας γνώση σε όσους το επιθυμούν.

Στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεων της, τον επόμενο μήνα έχουν προγραμματιστεί:
Σχολή Γονέων, όπου θα αναλυθούν τα τέσσερα σημεία της ψυχικής υγείας των παιδιών μας μέχρι και τα 18 έτη τους. Η ομάδα γονέων αποτελείται από μέγιστο αριθμό 35 μελών και τη συντονίζει η εξειδικευμένη παιδοψυχολόγος και λογοπαθολόγος Χριστίνα Μπογιατζή.

Σεμινάριο «συναισθηματική νοημοσύνη: Μία διαφορετική ευφυΐα» από την Ευανθία Καταβάτη, εκπαιδευτικό και Σχολική Σύμβουλο.

Διαβάστε επίσης: Σε ένα 24ωρο καλύφθηκαν οι θέσεις για τον δωρεάν έλεγχος ακοής

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ