Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε η Ειρηνοδρομία-Το Σάββατο έγινε το μνημόσυνο του Αλ. Παναγούλη

Ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής η Ειρηνοδρομία, η κορυφαία διοργάνωση με ολοκληρωμένη σειρά δρομικών αγωνισμάτων (2,5χλμ. 5χλμ, 10χλμ, kid’s athletic, 1000m Διαδρομή Ευαισθησίας και Συμπερίληψης) με αθλητικό και έντονα συμβολικό χαρακτήρα, που συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και την Περιφέρεια Αττικής.

Η Ειρηνοδρομία, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 4.000 δρομείς, διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πολιτισμού και ιστορικής μνήμης «Παναγούλεια».

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Πολιτικό Μνημόσυνο στο Μνημείο του Αλ. Παναγούλη παρουσία της δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου, καθώς και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής. Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και Νίκος Παππάς, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στον Νότιο Τομέα Αθηνών Παύλος Χρηστίδης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Το διήμερο των Παναγουλείων θα κλείσει, σήμερα, Κυριακή 7 Μαΐου, στις 8μμ, στην πλατεία Παναγούλη, με μια μεγάλη μουσική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αγίου Δημητρίου “Μίκης Θεοδωράκης” με κιθαριστικά σύνολα, τη μικτή χορωδία και πολλές και μεγάλες εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης: Περισσότεροι από 4.000 δρομείς στην Ειρηνοδρομία την Κυριακή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ