Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης το 4ο Φαληρικό Πανηγύρι

Επένδυση για το μέλλον αποτέλεσε η μεγάλη προσέλευση μαθητών στην γιορτή γνώσης και γνωριμίας με τις φυσικές επιστήμες, που διοργάνωσαν το 1ο & 2ο ΕΚΦΕ Δ΄ Αθήνας και το 2o ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου.

Το 4ο Φαληρικό Πανηγύρι, στο οποίο μετείχαν μαθητές των σχολείων της πόλης και εκπαιδευτικοί πραγματοποιήθηκε στους χώρους του 2ου Γενικού Λυκείου της πόλης με στόχο την γνωριμία με όλη την γκάμα των φυσικών επιστημών.

Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εισαχθούν στην επιστημονική γνώση μέσω της ενεργούς εμπλοκής τους σε μια πληθώρα πειραματικών ασκήσεων και επιστημονικών κατασκευών, μέσα από κατάλληλα σχεδιασμένες δραστηριότητες, με διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και να εξερευνήσουν την κλίση τους στις φυσικές επιστήμες, αναπτύσσοντας νέες δυνατότητες και δεξιότητες.

Τη δράση παρακολούθησε και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Χαράλαμπο Παπακωστόπουλο ενώ την διοργάνωση υποστήριξε το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου.

Συντονιστές αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας ήταν οι εκπαιδευτικοί Γιάννης Γράψας, Γιάννης Γάτσιος και Λίνα Μαρματσούρη, ενώ συμμετείχαν μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάζεται ο «Οδηγός Τσέπης για την Έμφυλη Βία» στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ