Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Τους υποψηφίους της «Ενωμένης Πόλης» παρουσίασε ο Γ. Κωνσταντάτος

«Πήραμε τη μεγάλη απόφαση να πάρουμε το τιμόνι του Δήμου, ακολουθώντας πιστά τρεις αξίες: Την αγάπη για την πόλη μας, την τόλμη να αγωνιστούμε για αυτή και το όραμά μας να την αλλάξουμε. Αυτές οι 3 αξίες έγιναν τα θεμέλια που χτίσαμε τα 9 χρόνια έργων που άλλαξαν ριζικά την πόλη μας».

Τα παραπάνω ανέφερε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, μιλώντας στην εκδήλωση της παράταξης «Ενωμένη Πόλη», που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης». Ο κ. Κωνσταντάτος παρουσίασε τα έργα και τα πεπραγμένα της διπλής θητείας της Δημοτικής Αρχής 2014 – 2023, καθώς και τους 80 από τους συνολικά 88 υποψηφίους της «Ενωμένης Πόλης».

Στην ομιλία του έδωσε έμφαση στις μεγάλες υποδομές που γίνονται εντός του αεροδρομίου, με κύριο το κτίριο των ΑμεΑ και τόνισε ότι «είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αυτά τα παιδιά και τα φροντίζουμε σα παιδιά μας».

Παράλληλα, πέρασε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας ότι «Ζούμε στην Ελλάδα, μιλάμε Ελληνικά και πιστεύουμε στην Ορθοδοξία. Συνεπώς όποιος θέλει τζαμιά και όχι εκκλησίες στο Ελληνικό, πρόβλημά του».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Θεοδωρόπουλος, οι βουλευτές ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, Άννα Καραμανλή, οι υποψήφιοι Βουλευτές ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και «Ελληνική Λύση» Νίκος Παπάζογλου, ο πρώην δήμαρχος Αργυρούπολης Δημήτρης Ευσταθιάδης, ο διοικητής Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, του ιερού κλήρου, καλλιτέχνες, καθώς και πλήθος πολιτών.

Διαβάστε επίσης: Άνω του μισού δισ. τα έσοδα του ΄23 από τις αστικές αναπλάσεις στο Ελληνικό

Eιδήσεις από την Αργυρούπολη και το Ελληνικό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ