Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» στον Δήμο

Η διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων, που είναι και το πλέον επίκαιρο όσον αφορά στην ψυχολογία παιδιών και εφήβων, θα είναι το θέμα της 7ης συνάντησης του προγράμματος «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» που πραγματοποιείται στον Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου την Τετάρτη 10 Μαΐου από 18:15-20:00.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει το πρόγραμμα προαγωγής υγείας που πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων.

Για τη «Διαχείριση του άγχους των μαθητικών εξετάσεων» θα μιλήσει η Ευθαλία Τζίλα, Παιδοψυχίατρος, MSc ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Την 7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να ακολουθήσετε το παρακάτω link για την προεγγραφή και την παρακολούθηση:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_8Fx_yfJlSNOLWBdbhe-jUA#/registration

Διαβάστε επίσης: Παράσταση από τους μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ταύρου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ