Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Κ. Κυρανάκη – Ανάμεσά τους, η Μυρτώ

Μήνυμα νίκης και συσπείρωσης από τα Νότια έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας από τη Γλυφάδα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Με συγκινήσατε, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κάνατε χθες το βράδυ! Μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και όλους, θα δουλέψω σκληρά μέρα και νύχτα τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας!», ανέφερε το πρωί της Πέμπτης συγκινημένος από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προλόγισαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί τα τελευταία χρόνια την αίθουσα με τέτοιο κόσμο, καθώς και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και τέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός, Αλκιβιάδης Στεφανής, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν πολιτικό που διακρίνεται από πατριωτισμό και αυθεντικό ενδιαφέρον για τις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Μυρτώ, η κοπέλα που το 2012 είχε δεχθεί άγρια επίθεση στην παραλία της Πάρου. «Θέλω όλους όσοι είμαστε εδώ μέσα να τους θεωρείς οικογένεια, είσαι η μικρή μας αδελφή, είσαι το σύμβολο μιας Ελλάδας που κανείς δεν μένει πίσω» της είπε ο κ. Κυρανάκης, προκαλώντας το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλήτρια στις καθαρές παραλίες της Αττικής η Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ