Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Γ. Πατούλης: «Στο έλλειμα ήθους και αξιοπρέπειας Δούρου – Σγουρού, απαντάμε με πλεόνασμα έργου»

Δεν άφησε αναπάντητες ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τις καυστικές ανακοινώσεις της Ρένας Δούρου και του Γιάννη Σγουρού σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας Αττικής. Με μια σύντομη ανακοίνωσή του, τους καλεί και πάλι «να ζητήσουν συγγνώμη για την αποδεδειγμένη ικανότητά τους να παράγουν έργο», όπως αναφέρει, προσθέτοντας ότι αμφότεροι λένε «συνειδητά ψέματα» περί χρεοκοπίας.

Η ανακοίνωση Πατούλη αναφέρει τα εξής:

«Δεν περιμέναμε να ζητήσουν συγγνώμη οι διοικήσεις του χθες στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για την αποδεδειγμένη ανικανότητα τους να παράγουν έργο που ωφελεί τους πολίτες.

Ούτε φυσικά να παραδεχθούν ότι λένε συνειδητά ψέματα,  όταν μιλούν για χρεοκοπία της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, την ώρα που αυτή την περίοδο:

-Υλοποιούνται πάνω από 2.000 έργα σε όλη την Αττική, προϋπολογισμού άνω των 2 δισ. ευρώ

-Έχουμε εξασφαλίσει μέσω του νέου ΕΣΠΑ επιπλέον 1,6 δις ευρώ για ακόμη περισσότερα έργα στην Αττική τα επόμενα χρόνια

-Πετύχαμε μετά από αποτελεσματική διαπραγμάτευση να εξασφαλίσουμε από ευρωπαϊκούς πόρους 365 εκ. ευρώ για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Το μόνο έλλειμμα αυτή την περίοδο στην Αττική είναι το έλλειμμα ήθους κι αξιοπρέπειας των αποτυχημένων διοικήσεων του χθες .

Στο έλλειμμα αυτό παραθέτουμε το πλεόνασμα έργων και το ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής  σε κάθε δήμο του Λεκανοπεδίου.

Η Αττική Αλλάζει και προχωρά μπροστά».

Διαβάστε επίσης: Γ. Πατούλης: «Δούρου και Σγουρός οφείλουν μια συγγνώμη στους πολίτες»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ